ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΣΕΕ: Διεθνής κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΣΕΕ
Μέγεθος γραμμάτων

Η Γε­νι­κή Συ­νο­μο­σπον­δία Ερ­γα­τών Ελ­λά­δας (ΓΣΕΕ) συμ­με­τέ­χει ενερ­γά στις δρά­σεις που αφο­ρούν την Πα­γκό­σμια Ημέρα κατά του Ρα­τσι­σμού και στη­ρί­ζει τη διε­θνή κι­νη­το­ποί­η­ση κατά του ρα­τσι­σμού και του φα­σι­σμού, προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη για το Σάβ­βα­το 22 Μαρ­τί­ου.

Ο ρα­τσι­σμός και οι δια­κρί­σεις δεν έχουν θέσει στην κοι­νω­νία μας και η Συ­νο­μο­σπον­δία έχει σκοπό και στόχο να προ­α­σπί­ζε­ται τα δι­καιώ­μα­τα όλων των ερ­γα­ζο­μέ­νων, υπο­στη­ρί­ζο­ντας τις αξίες της ισό­τη­τας,  της δι­καιο­σύ­νης και της αλ­λη­λεγ­γύ­ης.

Κα­λού­με τους ερ­γα­ζό­με­νους να δώ­σουν το παρών στη Συ­γκέ­ντρω­ση Δια­μαρ­τυ­ρί­ας που θα γίνει κατά του ρα­τσι­σμού και του φα­σι­σμού το Σάβ­βα­το 22 Μαρ­τί­ου στις 3 το με­ση­μέ­ρι στο Σύ­νταγ­μα, απο­δει­κνύ­ο­ντας ότι  η κοι­νω­νία μας είναι ενω­μέ­νη απέ­να­ντι σε κάθε μορφή μι­σαλ­λο­δο­ξί­ας.

Αγω­νι­ζό­μα­στε για μία κοι­νω­νία χωρίς απο­κλει­σμούς που θα σέ­βε­ται και θα προ­στα­τεύ­ει τα δι­καιώ­μα­τα όλων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.