Ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά στα 22.000 πόδια, στις 11 το πρωί, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Στη συνέχεια, πέταξε πάνω από τους Λειψούς και τους Αρκιούς στα 24.000 πόδια, στις 13:43, ενώ 3 λεπτά αργότερα πέταξε πάνω από το Αγαθονήσι, στα 24.000 πόδια, επίσης.
Σημειώνεται ότι από την περασμένη Δευτέρα εξελίσσεται στην Αθήνα διάλογος σε στρατιωτικό επίπεδο, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, «για την επιλογή δραστηριοτήτων υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), με σκοπό την αποφυγή έντασης και τη μείωση κινδύνου ατυχημάτων», όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.