Τοπικές Ειδήσεις

Στη Ρόδο η μεγαλύτερη παγκοσμίως επαγγελματική πλατφόρμα για τους γαμήλιους προορισμούς

Η μεγαλύτερη παγκοσμίως επαγγελματική πλατφόρμα για τους γαμήλιους προορισμούς θα φιλοξενηθεί φέτος στη Ρόδο.

To Mitsis Alila Resort & Spa, κέρδισε το διαγωνισμό του 7ου ετήσιου συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP) που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Απριλίου 2020 και ο Δήμος Ρόδου με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα είναι συνδιοργανωτές του συνεδρίου.
Θα μετάσχουν πάνω από 500 ειδικοί στους πολυτελείς γάμους από περισσότερες από 70 χώρες, με στόχο να αναδείξουν τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία των γάμων, τους κορυφαίους προορισμούς, τους χώρους διοργάνωσης, τους δημιουργικούς συνεργάτες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, για έρθουν σε επαφή και κυρίως για να συνεργαστούν μαζί τους.
Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Συνεδρίου βρίσκεται στο διεθνές πελατολόγιο που προσελκύει για την εδραίωση διεθνών συνεργασιών, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών μάρκετινγκ.
Η Ρόδος ήταν πάντα ένας κορυφαίος προορισμός γάμου για τα ζευγάρια.
Η θετική ανταπόκριση που λαμβάνεται σχετικά με την επιλογή του προορισμού είναι εντυπωσιακή και το συνέδριο ευκαιρία για να αναδειχθούν τα καλύτερα στοιχεία της βιομηχανίας γάμου, καθώς και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Ρόδος ως η απόλυτη επιλογή μεταξύ των γαμήλιων προορισμών
Ο γαμήλιος τουρισμός ειδικότερα, γνωρίζει μεγάλη άνθηση διεθνώς και αποτελεί ένα από τους βασικούς μας στόχους, καθώς ενισχύει τη μέση κατά κεφαλή δαπάνη και κατ’ επέκταση τις συνολικές ταξιδιωτικές δαπάνες και εισπράξεις.

Ολο και περισσότερα ζευγάρια ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αναζητώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους.
Η Ρόδος αν μη τι άλλο πληροί όλες τις προδιαγραφές ως γαμήλιος προορισμός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου