Ατάκτως Ερριμμένα

Τα σαράντα έξι στόματα

Έτσι, για να βλέπουμε τη σεμνοταπεινότητα όσων μέρα-νύχτα άοκνα συμμάζευαν την έρμη και ρημάδα ελληνική οικονομία. Του Θάνου Τάκη: « Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις. Περισσότερο στο χίλιοι δεκατρείς φέρνει το νούμερο του νούμερου του σεμνοταπεινούτσικου Σκρέκα, από σπόντα υπουργού από την 31η Οκτωβρίου του 2014, δηλαδή ενός υπουργού των 55 ημερών, τουτέστιν λίγες περισσότερες από τους συνεργάτες του. Διότι ο τέως υπουργός τόσους υπαλλήλους-συνεργάτες-συμβούλους χρειαζόταν, τι να κάνουμε! Σαράντα έξι στόματα είχε να ταΐσει! Δεκαοκτώ (18) μετακλητούς υπαλλήλους, εικοσιδύο (22) ειδικούς συμβούλους (τόνοι συμβουλών ξεφορτώνονταν καθημερινώς στο γραφείο του γι’ αυτό και η ανάπτυξη στη χώρα πάει σφαιράτα από τότε) πέντε (5) generic αποσπασμένους και μία καλή κυρία δημοσιογράφο. Τώρα αυτοί φύγαν και πάνε σε καλό τους.
Περιέργως, η χώρα δεν κατέρρευσε, και ανάπτυξη ούτε είχαμε ούτε έχουμε ακόμη. Οι δε 22 σύμβουλοι, γενικώς και αορίστως, είναι ανέκδοτο. Επιτέλους, ας βρουν στελέχη στην δημοσιοϋπαλληλία! Επιτέλους! Υπάρχουν αξιολογότατα άτομα, με εξαιρετικές σπουδές, και υποθέτω το γνώριζαν εφόσον οι ίδιοι τους είχαν προσλάβει ή θα μπορούσαν να το ανακαλύψουν. Αλλά δεν επιθυμούσαν αυτό. Ελπίζω φυσικά, ο επόμενος μινίστρος να μην πλησιάσει τέτοια νούμερα. Ούτε αριθμητικά ούτε πολιτικά…»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου