ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τμήμα πυγμαχίας Διαγόρα: Και επίσημα στην ΕΟΠ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Πυγμαχία- Διαγόρας

Με ανα­κοί­νω­ση του ο Δια­γό­ρας ενη­μέ­ρω­σε ότι το νε­οϊ­δρυ­θέν τμήμα πυγ­μα­χί­ας εγ­γρά­φη­κε και επί­ση­μα ως μέλος της Ελ­λη­νι­κός Ομο­σπον­δί­ας Πυγ­μα­χί­ας και πλέον οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» θα έχουν το δι­καί­ω­μα να συμ­με­τέ­χουν σε διορ­γα­νώ­σεις πρω­τα­θλη­μά­των και κυ­πέλ­λου.

Στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Ο Γ.Σ. Δια­γό­ρας βρί­σκε­ται στην ευ­χά­ρι­στη να ανα­κοι­νώ­σει την εγ­γρα­φή του συλ­λό­γου μας ως μέλος της Ελ­λη­νι­κής Ομο­σπον­δί­ας Πυγ­μα­χί­ας (ΕΟΠ).

Αφού κα­τα­τέ­θη­καν όλα τα απα­ραί­τη­τα προ­βλε­πό­με­να δι­καιο­λο­γη­τι­κά νο­μι­μο­ποί­η­σης, κα­τό­πιν από­φα­σης του Δ.Σ. της Ομο­σπον­δί­ας απο­φα­σί­στη­κε πως ο σύλ­λο­γος μας έχει κάθε δι­καί­ω­μα συμ­με­το­χής στις επί­ση­μες εκ­δη­λώ­σεις πρω­τα­θλή­μα­τος και κυ­πέλ­λου».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.