ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεμπλοκή στον κωδικό πιστώσεων του προϋπολογισμού στον νέο διαγωνισμό για τα σκουπίδια!

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Θερα­πεύ­τηκε χθες με την έκδοση νέας από­φα­σης από την Απο­κε­ντρω­μένη Διοί­κηση Αιγαίου, κατόπιν ευδο­κί­μη­σης σχε­τι­κής αιτή­σεως θερα­πείας του αντι­δη­μάρ­χου Οικο­νο­μι­κών κ. Κώστα Ταρα­σλιά, η εμπλοκή που σημειώ­θηκε στην έγκριση του κωδικού του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού που αφορά στο κόστος για την βελ­τιω­μένη παροχή της υπη­ρε­σίας απο­κο­μι­δής απορ­ριμ­μά­των στις 10 δημο­τι­κές ενό­τη­τες της Ρόδου.

Οπως έγραψε η «δημο­κρα­τική», η υπη­ρε­σία που έχει προ­κη­ρυ­χθεί δεν περιο­ρί­ζε­ται, όπως έγραψε η «δημο­κρα­τική», στην απο­κο­μιδή των απορ­ριμ­μά­των, αλλά αφορά στην «παροχή υπη­ρε­σιών καθα­ριό­τη­τας – απο­ψι­λώ­σεων -ευταξίας κοι­νό­χρη­στων χώρων και απο­κο­μι­δής απορ­ριμ­μά­των στις δημο­τι­κές ενό­τη­τες του νησιού».

Η Απο­κε­ντρω­μένη Διοί­κηση Αιγαίου δεν ενέ­κρινε τη δημιουρ­γία κωδικού που να περι­λαμ­βά­νει το συγκε­κρι­μένο έργο στον προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό για την εξα­σφά­λιση της προ­βλε­πό­με­νης πίστω­σης και την πληρωμή της και θεωρεί ότι κωδικός μπορεί να υπάρξει μόνο για την απο­κο­μιδή.

Χθες με νέα της από­φα­σης απο­κα­τέ­στησε το ζήτημα. Κατόπιν τούτου ανα­μέ­νε­ται να προ­χω­ρή­σει απρό­σκο­πτα η δια­δι­κα­σία της απο­κο­μι­δής των απορ­ριμ­μά­των μέχρι την προ­κή­ρυξη του διε­θνούς δια­γω­νι­σμού από τον Δήμο Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.