Τοπικές Ειδήσεις

Απεμπλοκή στον κωδικό πιστώσεων του προϋπολογισμού στον νέο διαγωνισμό για τα σκουπίδια!

Θεραπεύτηκε χθες με την έκδοση νέας απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, κατόπιν ευδοκίμησης σχετικής αιτήσεως θεραπείας του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κώστα Ταρασλιά, η εμπλοκή που σημειώθηκε στην έγκριση του κωδικού του προϋπολογισμού που αφορά στο κόστος για την βελτιωμένη παροχή της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων στις 10 δημοτικές ενότητες της Ρόδου.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», η υπηρεσία που έχει προκηρυχθεί δεν περιορίζεται, όπως έγραψε η «δημοκρατική», στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά αφορά στην «παροχή υπηρεσιών καθαριότητας – αποψιλώσεων -ευταξίας κοινόχρηστων χώρων και αποκομιδής απορριμμάτων στις δημοτικές ενότητες του νησιού».
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου δεν ενέκρινε τη δημιουργία κωδικού που να περιλαμβάνει το συγκεκριμένο έργο στον προϋπολογισμό για την εξασφάλιση της προβλεπόμενης πίστωσης και την πληρωμή της και θεωρεί ότι κωδικός μπορεί να υπάρξει μόνο για την αποκομιδή.
Χθες με νέα της απόφασης αποκατέστησε το ζήτημα. Κατόπιν τούτου αναμένεται να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων μέχρι την προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού από τον Δήμο Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου