Πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με την καλοκαιρινή αναμένει τη διαδικασία της επαναφοράς των ποδοσφαιριστών, μετά την άρση του lockdown, ο προπονητής της ΑΕ Κω, Στάθης Γκουντελίτσας.
Ο τεχνικός των Κώων έχει μεν μοιράσει στους παίκτες του ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ωστόσο όπως σημειώνει, η σημερινή δύσκολη καθημερινότητα θέτει τις δικές της προτεραιότητες και προφανώς αφήνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα:
«Δεινοπαθήσαμε να φέρουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε μία στοιχειώδη κατάσταση μετά από μήνες αγωνιστικής απραξίας, φανταστείτε πόσο πίσω θα πάμε τώρα. Δεν είναι εύκολο για κανέναν. Πρόκειται για ερασιτέχνες αθλητές, αν δεν τους δώσεις μπάλα, είναι δύσκολο να διατηρηθούν.
Η διακοπή των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων ήρθε για τους Κώους σε μία απόλυτα ακατάλληλη στιγμή. Η ουσιαστικά καινούργια ομάδα της Αθλητικής Ένωσης χρειάστηκε χρόνο για να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της και πάνω που άντλησε ψυχολογία από το σπουδαίο «διπλό» που κατάφερε στην έδρα του Κλεάνθη, αναγκάστηκε να πατήσει «φρένο», χάνοντας το «μομέντουμ».
«Από την τρίτη αγωνιστική και την εκτός έδρας νίκη επί του Κλεάνθη είχαμε αρχίσει να συνερχόμαστε. Ήμασταν σε ένα καλό σημείο για να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε. Εννοείται πως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, όμως είχαμε αρχίσει να αφομοιώνουμε πράγματα, να δουλεύουμε και να παρουσιάζουμε τα πρώτα δείγματα της εικόνας που θέλω. Όπως έγινε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Κλεάνθη, έναν πάντα υπολογίσιμο και σεβαστό αντίπαλο. Εύχομαι σε όλους μας υπομονή και καλή δύναμη», υπογράμμισε ο Στάθης Γκουντελίτσας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα πως το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα ξεκινήσει ξανά μέσα στον προσεχή Ιανουάριο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ