Ακόμα και σε συνθήκες lockdown, τα σωματεία παραμένουν ζωντανοί οργανισμοί, οι οποίοι οφείλουν να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για τη στιγμή που θα επανέλθει η- φέτος έστω και «κουτσουρεμένη»- ποδοσφαιρική κανονικότητα.
Ο πρόεδρος του Κλεάνθη Μιχάλης Μαχλής και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και έχουν συμφωνήσει να επικοινωνήσουν, μέσω τηλεδιάσκεψης, την προσεχή Κυριακή, προκειμένου να καταστρώσουν ένα πλάνο βιωσιμότητας του συλλόγου για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Στο «τραπέζι» αναμένεται να πέσουν ιδέες για το πώς θα καταστεί δυνατή η δημιουργία νέων πηγών εσόδων επ’ ευκαιρία των επικείμενων εορτών, ενώ εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει επαφή με το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας, κατά κύριο λόγο για να μη χαθεί η επαφή και οι τελευταίοι να αισθανθούν το ειλικρινές ενδιαφέρον της διοίκησης.
Οι Παραδεισιώτες προφανώς και αναγνωρίζουν πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η πανδημία έχει πλήξει σοβαρά τις επιχειρήσεις της περιοχής, συνεχίζουν όμως να ποντάρουν στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, η οποία στάθηκε στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Σημειώνεται, πως ο Μιχάλης Μαχλής προβληματίζεται έντονα για τη διάρκεια που θα έχει το δεύτερο lockdown μέσα στο 2020 και πιστεύει πως αν «τραβήξει» πέραν του Ιανουαρίου, θα πρέπει να ανοίξει συζήτηση για τη ματαίωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και για την αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η επόμενη.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ