Ατάκτως Ερριμμένα

Απορία 1: Θα τολμήσει;

H Νέα Δημοκρατία έχει ήδη συγκροτήσει ειδική επιστημονική επιτροπή, είπε ο κ. Μητσοτάκης, η οποία θα μελετήσει σε βάθος την πρωτοφανή καταστροφή, θα αναζητήσει τα αίτιά της και θα προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις. Ετσι κάνει ένα σοβαρό κόμμα συμπλήρωσε.

Ας παρακάμψουμε το γεγονός, πως δεν έχουμε δει χαϊρι από παντός είδους επιτροπές σ’αυτή τη χώρα και να υποθέσω πως η επιτροπή, αναζητώντας τα αίτια, δεν θα διστάσει να καταγγείλει και όσους έκαναν τα στραβά μάτια 40φευγα χρόνια τώρα, ακόμη και εάν αυτοί είναι «δικά τους παιδιά».

Θα τολμήσει μέσα στις «λύσεις και παρεμβάσεις» που θα προτείνει, να βρίσκεται το ΤΕΛΟΣ  της «νομιμοποίησης αυθαιρέτων» και το γκρέμισμα  με συνοπτικές διαδικασίες των αυθαίρετων τσιμέντων που ξεφυτρώνουν σε καταπατημένα, καμένα , παραλίες, μπαζωμένα;  Να δεσμευθεί γι’ αυτά προεκλογικά και να αποπέμπει όσους παίρνει είδηση πως  χαϊδεύουν αυτιά ψηφοφόρων τους, ότι άμα τη βασιλεία τους, όλο και κάτι θα γίνει μ’ εκείνο το αυθαιρετάκι ;

Αν θέλουμε κάποτε να μιλήσουμε σοβαρά για σοβαρά κόμματα που δεν φοβούνται το πολιτικό κόστος της αλήθειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου