ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτοκτόνησε 72χρονος Ροδίτης

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Αυτοκτονία

Στο πένθος βυθίστηκε και χθες το νησί της Ρόδου από το απονενοημένο διάβημα ενός 72χρονου, που η αγάπη για την σύζυγό του, που απεβίωσε πρόσφατα υποκύπτοντας στον καρκίνο, τον είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη.
Ο 72χρονος βρέθηκε στην οικία του στην Κρεμαστή περί ώραν 11.30 απαγχονισμένος σε εσωτερική σκάλα από συγγενικό του πρόσωπο.
Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενώ προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.