Ειδήσεις

Αλβανός παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα εκβίασης και κλοπή γυναίκας στην Κάρπαθο

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Ολύμπου Καρπάθου, κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης και κλοπή.
Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:
Μια κάτοικος Ολύμπου Καρπάθου, υπέβαλε τον Δεκέμβριο του 2012 μήνυση ενώπιον του Α.Σ. Ολύμπου, καταγγέλλοντας ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε σε βάρος της τα προαναφερθέντα αδικήματα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στην πορεία ένταλμα σύλληψης καθώς διέφυγε της σύλληψης.
Από τη δικαστική έρευνα της υπόθεσης φέρεται να προέκυψε ότι την 22α Ιουλίου 2012 περί ώρα 01:30, ο κατηγορούμενος συνάντησε τυχαία στο δρόμο την πολιτικώς ενάγουσα και ανευ λόγου και αιτίας της κατάφερε μια γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τέσσερα μπροστινά δόντια της.
Επίσης, κατά το χρονικό διάστημα μετά από το μήνα Μάιο του έτους 2011 οπότε η πολιτικώς ενάγουσα είχε διακόψει τη συναναστροφή μαζί του, ο κατηγορούμενος συνεχώς την εξύβριζε με υποτιμητικές και προσβλητικές φράσεις, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από το Πάσχα του έτους 2011 έως και την 7η Οκτωβρίου 2012, όποτε τη συναντούσε της έκανε άσεμνες χειρονομίες με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Την 16η Αυγούστου 2012 απέστειλε από το κινητό του τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της μηνύματα εξυβριστικού περιεχομένου.
Επιπλέον, κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2012 και μέχρι και το χρόνο υποβολής της έγκλησης, διέδιδε επανειλημμένως στην κλειστή κοινωνία της Ολύμπου ότι η πολιτικώς ενάγουσα είχε στο παρελθόν συνευρεθεί μαζί του ερωτικά και ότι έχει βγάλει άσεμνες φωτογραφίες που απεικόνιζαν εκείνη και τον κατηγορούμενο σε ερωτικές περιπτύξεις, γνωρίζοντας ότι το γεγονός αυτό που ισχυριζόταν ήταν καθ’ όλα ψευδές και θίγοντας με τον τρόπο αυτό την τιμή και την υπόληψή της.
Κατηγορείται ακόμη ότι κατά το χρονικό διάστημα του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2012 ζητούσε από την πολιτικώς ενάγουσα χρήματα, λέγοντας της ότι αν δεν του τα δώσει θα δείξει στην κλειστή κοινωνία της Ολύμπου, όπου και διέμεναν και οι δύο τις άσεμνες φωτογραφίες της. Η κοπέλα δεν ενέδωσε. Τέλος, περί τα τέλη του μηνός Ιανουαρίου με αρχές του μηνός Φεβρουάριου του έτους 2010 ο κατηγορούμενος αφαίρεσε από την κατοχή της και συγκεκριμένα μέσα από την οικία της στην Όλυμπο τον φορητό υπολογιστή της, καθώς επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσε από το χώρο εργασίας της το κινητό της τηλέφωνο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου