Ρεπορτάζ

Δημοσκόπηση της Ρrorata στον Δήμο Ρόδου

Μια νέα δημοσκόπηση της γνωστής εταιρείας Prorata για την καταγραφή των πολιτικών τάσεων στον Δήμο Ρόδου, της δημοτικότητας των πολιτικών προσώπων στον πρώτο βαθμό αλλά και τον βαθμό ικανοποίησής τους ξεκίνησε την Παρασκευή.
Οι συνεντευξιαζόμενοι καλούνται μέσω του τηλεφώνου να απαντήσουν για:

-Τον βαθμό ικανοποίησής τους για την ποιότητα ζωής στο νησί.
-Για το αν η κατάσταση στο νησί σε σχέση με πέρσι έχει βελτιωθεί ή όχι.
-Για την τουριστική ανάπτυξη.
-Για τον βαθμό ικανοποίησής τους από την διαχείριση της πανδημίας.
-Για την κατάσταση του πρασίνου.
-Για την κατάσταση των δρόμων.
-Για τις δομές κοινωνικής φροντίδας.
-Για την οικονομική διαχείριση.
-Για την εξυπηρέτηση των πολιτών από δημοτικές υπηρεσίες.
-Για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί.
Ζητείται ακόμη από τους συνεντευξιαζόμενους του δείγματος της εταιρείας στατιστικών αναλύσεων να απαριθμήσουν τα 3 σημαντικότερα έργα που έγιναν αλλά και τα 3 σημαντικότερα προβλήματα.
Επιπλέον ζητείται να απαντήσουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν με το πρότυπο καθαριότητας που υιοθέτησε η δημοτική αρχή με το «πάντρεμα» της αποκομιδής, με το πράσινο και την ανακύκλωση.

Επιπλέον ζητείται να «βαθμολογήσουν» τους κ.κ. Αντώνη Καμπουράκη, Φώτη Χατζηδιάκο, Μανώλη Γλυνό, Ευάγγελο Μανδρακό, Βασίλη Παπανικόλα, Δημήτρη Κρητικό και Τάκη Πότσο, να συγκρίνουν τις θητείες Καμπουράκη – Χατζηδιάκου, να δηλώσουν ποιον επιθυμούν για δήμαρχο και ποιον θα ψήφιζαν σε δίπολα μεταξύ των ανωτέρω.

Τέλος ζητείται να απαντήσουν ποιο κόμμα ψήφισαν στις προηγούμενες Βουλευτικές εκλογές και πού τοποθετούν τον εαυτό τους μεταξύ της αριστεράς και της δεξιάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου