- Ο Χατζημάρκος υπέγραψε χρηματοδότηση 7,3 εκατομμυρίων ευρώ προς τη ΔΕΥΑΡ, παρά τις δημόσιες κατηγορίες που δέχθηκε.
- Η κατηγορία ότι η Περιφέρεια εισπράττει δύο φορές για το Γαδουρά απορρίφθηκε από το Υπουργείο, αλλά δεν ανακλήθηκε.
- Η ανάκληση της παραχώρησης ενός αυθαίρετου κτηρίου από την Περιφέρεια πέρασε απαρατήρητη, ενώ η ανάκληση για την Ιαλυσό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.
- Ο Χατζημάρκος παραδέχθηκε την κακή του επίδοση στην Κρητηνία, κάτι σπάνιο στη δημόσια ζωή, όπου συχνά οι επιτυχίες αναφέρονται πιο εύκολα.
Την ίδια εβδομάδα που δεχόταν δημόσιες κατηγορίες από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, ο Χατζημάρκος υπέγραψε χρηματοδότηση 7,3 εκατομμυρίων ευρώ προς την ίδια επιχείρηση. Αυτό είναι το μέτρο μιας διοίκησης, όχι οι τόνοι της αντιπαράθεσης. Η κατηγορία ότι η Περιφέρεια εισπράττει δύο φορές για το Γαδουρά είναι βαρύτατη, το Υπουργείο την απέρριψε γραπτώς και όμως ουδείς την ανακάλεσε. Στη θέση του, οι περισσότεροι θα είχαν παγώσει την υπογραφή μέχρι να πάρουν τη συγγνώμη τους.
Το ίδιο ισχύει και στην ιστορία του Νεώριου. Η ανάκληση της παραχώρησης ενός αυθαίρετου κτηρίου, για το οποίο η Περιφέρεια είχε ήδη δεσμεύσει 1 εκατομμύριο ευρώ και είχε ξεκινήσει μελέτες, πέρασε στα ψιλά, ενώ η δική του ανάκληση για την Ιαλυσό έγινε σημαία. Και όταν ρωτήθηκε για την Κρητηνία, δεν κρύφτηκε πίσω από τεχνικές δικαιολογίες, παραδέχθηκε κακή επίδοση. Στα δικά μας δημόσια πράγματα, το να λέει κάποιος πού απέτυχε είναι σπανιότερο από το να απαριθμεί πού πέτυχε.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)





















