Ρεπορτάζ

Πρόσληψη νέων συνεργατών από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Με τον διορισμό – πρόσληψη νέων συνεργατών και με την ανανέωση άλλων ολοκληρώνεται το σχήμα διοίκησης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει ένα γνωστό πρόσωπο στα νησιά, εγνωσμένου κύρους και ικανοτήτων, ο κ. Νικόλαος Παπασταματίου.
Ο κ. Παπασταματίου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1957 και είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου ΜΑΡΚΕ της Ιταλίας και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Είναι Αιρετός Α’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου εκλέγεται για 4 συνεχόμενες θητείες, εκπροσωπώντας πλέον των 25.000 Δωδεκανησιακών Επιχειρήσεων.
Υπήρξε Αιρετός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, για 2 θητείες και Αιρετός Γραμματέας του Συλλόγου Καταστηματαρχών Νέας Αγοράς. Είναι μέλος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου και εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για μία θητεία.
Υπηρέτησε επίσης, στον Ελληνικό Στρατό, με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού του Μηχανικού και φέρει τον βαθμό του Εφέδρου Λοχαγού.
Το διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμπληρώνεται με την πρόσληψη ειδικών συμβούλων – συνεργατών.
Πιο συγκεκριμένα σύμβουλος σε νομικά θέματα αναλαμβάνει η δικηγόρος κ. Ελλη Βελιάδη και σε θέματα τεχνικών έργων ο πρώην δήμαρχος Ιαλυσού κ. Στέργος Στάγκας. Σε θέματα δημοσίων σχέσεων και λειτουργίας του γραφείου του Περιφερειάρχη αναλαμβάνει εκ νέου η κ. Ολυμπία Δημοπούλου. Η ειδική σύμβουλος κ. Χάιντι Λαζάνη είναι και παραμένει Διευθύντρια του γραφείου του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Τέλος στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα προσληφθεί ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, πρώην περιφερειακός σύμβουλος. Επικεφαλής του γραφείου τύπου είναι και παραμένει η γνωστή δημοσιογράφος κ. Ρένα Διακίδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου