Αθλητικά

Historica 2019: Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων

Συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου είχαν οι διοργανωτές της Historica (10 έως 13 Οκτωβρίου). Ο Γιώργος Βογιατζής, ο Μιχάλης Καρπαθάκης και η Νεμρά Μπάστιαλη- Σκαρτάδου, επισκέφτηκαν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Ε.Ξ.Ρ. κ. Μανώλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του και τους ανέλυσαν τα πλάνα τους για τη μεγάλη ποδηλατική συνάντηση στη Ρόδο. Οι διοργανωτές μίλησαν στα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ξ.Ρ. για την Historica και για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το μεγάλο αυτό event, το οποίο συνδυάζει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία. Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει στη διοργάνωση και τα μέλη του Δ.Σ. έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Historica 2019. Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου έδωσαν το «παρών», οι κ.κ. Μανώλης Μαρκόπουλος (πρόεδρος), Παναγιώτης Ιωαννίδης (αντιπρόεδρος), Κώστας Καλλιουδάκης (ταμίας), Γιάννης Χατζής και Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης (μέλη).
H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την Historica 2019, η οποία για μία ακόμη χρονιά αναμένεται να εντυπωσιάσει όλους τους παρευρισκόμενους με τις παράλληλες εκδηλώσεις της. Όπως είναι γνωστό, εκτός από την «ποδηλατοβόλτα», θα γίνει διασυλλογικός αγώνας στο ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου με μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα υπάρξει η έκθεση παλιού ποδηλάτου και η έκθεση γραμματοσήμων στο «Νεστορίδειο Μέλαθρο», όπως και γκαλά για τους προσκεκλημένους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου