Την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία γιατί οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα είναι συνυφασμένες με την πολιτική και την ιδεολογία μας.

Ο κύριος Τσίπρας με το κουστούμι του μεταρρυθμιστή δεν πείθει κανέναν σκεπτόμενο πολίτη. Οι προθέσεις του ήταν και παραμένουν ασαφείς.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία γιατί εμείς έχουμε το θάρρος και τη θέληση, την ψυχραιμία και το μέτρο να φέρουμε άμεσα αποτελέσματα, με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Για εμάς η στήριξη της ιδιωτικής οικονομίας είναι αναγκαιότητα και όχι αποτέλεσμα εξαναγκασμού.

Ο κύριος Τσίπρας δεν θέλει. Το έχει ομολογήσει. Όπως ακριβώς δεν θέλουν οι «53» και οι λοιπές συνιστώσες στο κόμμα του.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία γιατί όλα όσα κάναμε σωστά, μαζί με τα λάθη και τις παραλείψεις μας, έχουν διαμορφώσει το ποιοι είμαστε σήμερα: ποιο σίγουροι, ποιο έτοιμοι, ποιο αποφασισμένοι.

Ο κύριος Τσίπρας δεν μπορεί, ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε οι άνθρωποι κοντά του, να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της πραγματικότητας και στις προκλήσεις μιας σύγχρονης Ευρώπης.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία γιατί εμείς, παρά τις δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, κρατήσαμε το κύρος της χώρας ψηλά. Τις τράπεζες ανοιχτές. Το κράτος σε λειτουργία.

Ο κύριος Τσίπρας έχει κάνει τόση πολλή ζημιά στον τόπο, σε τόσο λίγο χρόνο, που δεν πρέπει να έχει δεύτερη ευκαιρία.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ