Την δυσαρέσκειά του για την στάση της αντιπολίτευσης κατά την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, εξέφρασε χτες σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης.
«Για τις παρατάξεις της μειοψηφίας και τους περιφερειακούς συμβούλους που δεν προσήλθαν στην συνεδρίαση, έχω να πω το εξής: όποιος είναι απών, απλά δεν συμμετέχει. Η Ιστορία, και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην πραγματική ζωή, γράφεται από τους παρόντες. Όχι από τους απόντες. Θεωρώ το γεγονός ‘προσχηματικό’ και σίγουρα πιστεύω πως ο σκοπός τους ήταν να μην επιτευχθεί απαρτία στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου πράγμα που θα είχε συνέπειες και όσον αφορά το πραγματικό σκέλος της διαβούλευσης για τον ‘Κλεισθένη’. Η συνεδρίαση γίνεται με μια ατζέντα που περιλαμβάνει σοβαρά ζητήματα και απαιτεί υπευθυνότητα στις αποφάσεις. Εμείς θέλουμε να θέσουμε τη νησιωτικότητα ως προτεραιότητα ενόψει των αλλαγών στον ‘Κλεισθένη’. Θα τους κρίνει ο κόσμος» τόνισε ο κ. Φλεβάρης.
Ο αντιπεριφερειάρχης είπε ακόμη ότι με την ιδιότητα του επικεφαλής στις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, θα μεταβεί σύντομα στην Αθήνα για μια σειρά από επαφές στον απόηχο των δεσμεύσεων που ελήφθησαν από τους κυβερνώντες στην Ρόδο, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου:
«Θα γίνουν επισκέψεις και συναντήσεις στα υπουργεία Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος όπου θα μεταβούμε με συγκεκριμένη ατζέντα για να δούμε πώς προχωρούν και πώς θα εξελιχθούν τα ζητήματα που τέθηκαν από τους φορείς, την αυτοδιοίκηση και τις υπηρεσίες. Μας ενδιαφέρει άμεσα, το πώς θα ενσωματωθούν οι αποφάσεις αυτές από την κυβέρνηση για τον τόπο μας» τόνισε ο κ. Φλεβάρης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ