Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για υποβολή υποψηφιοτήτων στα βραβεία «Αριστείας και Καινοτομίας στον Τουρισμό»

Από σήμερα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 γίνονται αιτήσεις για υποβολή υποψηφιοτήτων στα βραβεία του ΠΟΤ «Αριστείας και Καινοτομίας στον Τουρισμό».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα βραβεία Αριστείας και Καινοτομίας στον Τουρισμό του ΠΟΤ διακρίνουν καινοτόμες πρωτοβουλίες στον τουρισμό, με διαπρεπή επιτεύγματα στις εξής 4 κατηγορίες: Δημόσια Πολιτική και Διακυβέρνηση, Επιχειρήσεις, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Έρευνα και Τεχνολογία. Τα βραβεία αυτά αποτελούν ορόσημο για τον παγκόσμιο τουριστικό κλάδο, αλλά συγχρόνως επιβραβεύουν τη δημιουργία γνώσης, τη διάδοση και τις καινοτόμες λύσεις που αναβαθμίζουν τον κλάδο σε αντιστοιχία με τις αρχές του Παγκόσμιου Κώδικα Ηθικής του ΠΟΤ και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Οι νικητές της 13ης διοργάνωσης θα ανακοινωθούν στις 18 Ιανουαρίου του 2017, σε δείπνο γκαλά, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το International Tourism Trade Fair της Μαδρίτης. Στην περυσινή τελετή υπήρξαν 320 συμμετοχές υψηλού επιπέδου από 50 χώρες, ανάμεσα στις οποίες ήταν 80 υπουργοί, πρεσβευτές και διευθύνοντες σύμβουλοι. Το Φόρουμ των Βραβείων ΠΟΤ που θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου, θα αναδείξει τη σημασία της καινοτομίας στον τουρισμό καθώς και τη γνώση και επιτεύγματα όλων των φιναλίστ των βραβείων.

enikonomia.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου