Ειδήσεις

ΔΕΣ ΡΟΔΑ: Αυξάνεται το κόμιστρο του εισιτηρίου

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κόμιστρο του εισιτηρίου των λεωφορείων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ έχει αυξηθεί κατά 10 λεπτά στην αστική περιοχή και κατά 20 λεπτά στην υπεραστική περιοχή, που δραστηριοποιείται η επιχείρηση.

Η επιχείρηση προβαίνει αναγκαστικά στην αύξηση των τιμών των εισιτηρίων λόγω της αύξησης του ΦΠΑ στην περιοχή μας κατά 14% (από το 9% στα 23%) η οποία ισχύει από πέρυσι.

Η απόφαση για την αύξηση της τιμής του κομίστρου έχει αποφασιστεί από τον Ιανουάριο και μετά από υπουργική απόφαση, κρίναμε όμως σκόπιμο συμμεριζόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα πολλοί μας συμπολίτες μας να έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, να απορροφήσουμε αυτή  την αύξηση του ΦΠΑ όπως κάναμε και το προηγούμενο έτος, μέχρι την αρχή της νέας τουριστικής σεζόν.

Επίσης από 01-06-2016 το εισιτήριο στην πόλη της Ρόδου, έχει καθοριστεί στα 1,20 ευρώ, βάση του ΦΕΚ 2498/19-11-2015.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου