Μετά την αποπεράτωση και των δύο νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων έφτασε η ώρα για το νησί της Καλύμνου να διοργανώσει την πρώτη μεγάλη διοργάνωση τένις στα Δωδεκάνησα, το περιφερειακό πρωτάθλημα Ν. Αιγαίου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Απριλίου. Είναι ένα εγχείρημα δύσκολο, όμως στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλύμνου πιστεύουν ότι θα ανταποκριθούν σωστά και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Περισσότεροι από 150 αθλητές θα συμμετάσχουν στο 1ο Περιφερειακό Τουρνουά Τένις Juniors Νοτίου Αιγαίου. Είναι η πρώτη φορά που ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου αναλαμβάνει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, δυνατότητα που εξασφάλισε με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών στα δυο νέα γήπεδα και τη συντήρηση των δυο υπαρχόντων (συνολικά τέσσερα γήπεδα).

«Το Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης έγινε ένα απ’ τα καλύτερα της χώρας μας. Οι δυνατότητες πλέον είναι τεράστιες και αναφέρομαι στην διοργάνωση εθνικών και διεθνών τουρνουά τένις έως και στη φιλοξενία επαγγελματιών αθλητών και αποστολών για προετοιμασία» σημειώνει εμφαντικά ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Παναγιώτης Ράγκος.

Όσον αφορά στο 1ο Περιφερειακό Τουρνουά, αθλητές απ’ όλους τους συλλόγους των Δωδεκανήσων θα αγωνιστούν και θα προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα, ενώ το παρών θα δώσει και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος ανδρών (Davis Cup) κος Φώτης Βαζαίος, ο οποίος ήταν Πανελληνιονίκης και τη δεκαετία του 80′ συγκαταλεγόταν μέσα στους 10 πιο πετυχημένους Ευρωπαίους τενίστες. Το 1981 συμμετείχε στη μεγάλη διοργάνωση του Rolland Garos, ενώ έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου θα τιμήσει τον Ομοσπονδιακό προπονητή σε ειδική εκδήλωση.

Μάλιστα οι διοργανωτές εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στις εγκαταστάσεις μας τους αθλητές και τους συνοδούς από τα νησιά της Ρόδου της Κω και της Λέρου. Τους ευχόμαστε καλή διαμονή, να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα αυτές τις τρεις μέρες που θα βρίσκονται στο νησί μας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τους εξυπηρετήσουμε!».

Λίγα λόγια για την παραμονή σας στο νησί μας

Όλες οι αποστολές όταν αφιχθούν στο νησί μας θα κατευθυνθούν με πούλμαν στα ξενοδοχεία που θα καταλύσουν. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 15:00. Τακτικά δρομολόγια από τα ξενοδοχεία των αποστολών μέχρι το αθλητικό κέντρο και αντίστροφα θα εκτελούνται με αντικειμενικό σκοπό την εξυπηρέτηση των αγωνιζόμενων καθώς και των συνοδών τους. Οι αποστολές θα εξυπηρετούνται στο χώρο του κέντρου από το μικρό κυλικείο που θα λειτουργήσει της ημέρες των αγώνων , προσφέροντας σε χαμηλές τιμές αναψυκτικά, ισοτονικά, σνακ και καφέδες. Για την  παραμονή των αθλητών και των συνοδών στο χώρο των εγκαταστάσεων θα υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα σε όλες τις περιοχές του κέντρου.

Για τις ανάγκες διατροφής των αποστολών ο Όμιλος έχει έρθει σε συμφωνία με διάφορα εστιατόρια που θα προσφέρουν σπιτικό φαγητό σε πολύ προσιτές τιμές. Για το σκοπό αυτό  οι επισκέπτες θα πρέπει να προμηθευτούν το ειδικό κουπόνι από την γραμματεία του κέντρου.

Δρομολόγια για τους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν την πρωτεύουσα του νησιού, την Πόθια, θα γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με τους ενδιαφερόμενους. Για την εύρυθμη λειτουργία των αγώνων θα υπάρχουν διαπιστευμένα στελέχη του Ομίλου που θα καθοδηγούν τους επισκέπτες. Οι υποχρεώσεις των αθλητών θα ανακοινωθούν και θα αναλυθούν από τους εντεταλμένους επιδιαιτητές των αγώνων και την Γραμματεία».

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου αντισφαίρισης Καλύμνου (τένις) ΑΠΟΛΛΩΝ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Φουτούλη , για την ευγενική χορηγία εκατό πενήντα αθλητικών T-shirt προκειμένου, στα πλαίσια της εθιμοτυπίας, αυτά να χορηγηθούν στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο πρώτο περιφερειακό πρωτάθλημα τένις που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Καλύμνου από 20 έως 22 Απριλίου 2018.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ