Αθλητικά

ΣΕΓΑΣ: Στις 31 Μαρτίου οι εκλογές

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε ότι με απόφαση του Δ.Σ. οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ομοσπονδία, μετατίθενται για τις 31 Μαρτίου, προκειμένου να διεξαχθούν με την ψηφιακή κάλπη «Ζευς».
Να σημειώσουμε ότι η γενική συνέλευση και οι εκλογές είχαν οριστεί για το Σάββατο 20 Μαρτίου, ωστόσο, οι εκλογές μετατίθενται για τις 31 Μαρτίου, ενώ η γενική συνέλευση θα γίνει κανονικά το Σάββατο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σύμφωνα με το άρθρο 45 παρ. 4 του Ν. 4778/2021 (ΦΕΚ Α΄ 26/19.2.2021) Αρχαιρεσίες που έχουν προκηρυχθεί πριν την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού εφ’ όσον πρόκειται να διεξαχθούν με την χρήση σύγχρονων μέσων Τ.Π.Ε., μπορούν να αναβληθούν με απόφαση του αρμοδίου καταστατικού οργάνου και να διεξαχθούν έως την 31 Μαρτίου 2021, κατά παρέκκλιση κάθε διαφορετικής καταστατικής ρύθμισης.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αποφασίζει ομόφωνα να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την 31η Μαρτίου 2021, προκειμένου να διεξαχθούν με την χρήση του πληροφοριακού συστήματος ‘’Ψηφιακή Κάλπη Ζευς’’ της ΕΔΥΕΤΕ Α.Ε.
Η απόφαση αυτή θα τεθεί προς έγκριση ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών της 20.3.2021 κατά την συζήτηση των θεμάτων 4 και 5 της από 28.1.2021 πρόσκλησης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου