Ειδήσεις

Ενημέρωση από τη Λέσχη Λάιονς για παράνομο παράρτημα που κυκλοφορεί στη Ρόδο

Τις τελευταίες ημέρες έκανε την εμφάνισή του στη Ρόδο, ένα παράρτημα της Λέσχης Λάιονς Ζωγράφου, με την ονομασία «Branch Sivithos Ψίνθου».

Επειδή το εν λόγω παράρτημα της Λέσχης Ζωγράφου, δεν έχει καμία σχέση με τους λάιονς των δύο Λεσχών της Ρόδου, οι οποίες για δεκαετίες εργάζονται εθελοντικά προσφέροντας στην τοπική κοινωνία αλλά και γενικότερα, με τη συνεργασία της Λέσχης της Κω προσφέρουν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους φίλους των λεσχών μας για τα εξής:

Το εν λόγω παράρτημα δημιουργήθηκε χωρίς να τηρηθούν οι προβλεπόμενοι κανόνες και η απαιτούμενη έγκριση από τις λέσχες της Ρόδου.

Δόθηκαν στο Διεθνές γραφείο των λάιονς παραπλανητικά στοιχεία για να πετύχουν την έγκρισή του.

Το εν λόγω παράρτημα της Λέσχης Ζωγράφου δεν έχει εγκατασταθεί από τη Διοίκηση του Θέματος, επειδή διαπιστώθηκε η παραβίαση των Κανονισμών των λάιονς του Θέματος 117Α και των Διεθνών λάιονς.

Η Κυβερνήτης των λάιονς Νοτίου Ελλάδας και νήσων, αρμόδια και για τις λέσχες της Ρόδου, αλλά και το Συμβούλιο όλων των προηγούμενων Κυβερνητών, έχουν αποφανθεί ότι το εν λόγω παράτημα δεν αναγνωρίζεται και έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για να ανασταλεί και τυπικά η έγκριση, που δόθηκε από το Διεθνές γραφείο των λάιονς, λόγω των ανακριβών στοιχείων που δηλώθηκαν.

Ζητήθηκε επίμονα από τη Λέσχη Ζωγράφου, τόσο από τις λέσχες λάιονς της Ρόδου όσο και από τους Κυβερνήτες των λάιονς να σταματήσουν αυτή την ενέργεια, που αποβαίνει σε βάρος του λαϊονισμού γενικότερα, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Βλέποντας την επιμονή της ορισθείσας Προέδρου του εν λόγω παραρτήματος, να παραβιάζει τους λαϊονικούς κανόνες και να δημιουργεί εντυπώσεις για τους λάιονς της Ρόδου, αναγκάζομαι, ως Πρόεδρος Περιοχής, στην οποία ανήκουν και οι λέσχες της Ρόδου, και κατόπιν συνεννόησης με την Κυβερνήτη, να προβώ στην ενημέρωση του κοινού της Ρόδου.

Ελένη Παππά
Πρόεδρος Περιοχής

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου