ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης: Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερδίσει

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μητσοτάκης Κυριάκος

Την πρόθεση της ΝΔ να στη­ρί­ξει την κυβέρ­νηση «αν κινηθεί σε κάποια θέματα στην σωστή κατεύ­θυνση» αλλά και την αισιο­δο­ξία του ότι η γαλάζια παρά­ταξη θα κερ­δί­σει τις επό­με­νες εκλογές, εξέ­φρασε από τις Βρυ­ξέλ­λες ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης. Υπο­στή­ριθξε επίσης ότι οπότε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα τις κερ­δί­σει.

Μιλώ­ντας στην κοπή της πίτας της κομ­μα­τι­κής οργά­νω­σης των Βρυ­ξελ­λών, ο πρό­ε­δρος της ΝΔ ανέφερε ότι ακόμα και με καθυ­στέ­ρηση, η κυβέρ­νηση κινεί­ται προς την σωστή κατεύ­θυνση στο προ­σφυ­γικό και εκπλη­ρώ­νει τις δεσμεύ­σεις που έχει ανα­λά­βει.

Την ίδια ώρα, υπο­γράμ­μισε ότι στο προ­σφυ­γικό δημιουρ­γού­νται οι προ­ϋ­πο­θέ­σεις για δια­μόρ­φωση «εθνικής γραμμής». «Δεν ξέρω αν θα απο­δώ­σει γιατί και στην Ευρώπη ανα­πτύσ­σο­νται λαϊ­κι­στι­κές φωνές και υπάρ­χουν χώρες που προ­σπα­θούν να απο­φύ­γουν τις ευθύνες τους» είπε ο κ. Μητσο­τά­κης, και ζήτησε από τα κομ­μα­τικά στελέχη να βρί­σκο­νται σε ετοι­μό­τητα.

«Δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, δεν εξαρ­τά­ται από εμάς, όμως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, η ΝΔ θα τις κερ­δί­σει. Ήδη υπάρχει αλλαγή του δημο­σκο­πι­κού χάρτη σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε πριν από μερι­κούς μήνες», κατέ­ληξε ο πρό­ε­δρος της ΝΔ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.