Τοπικές Ειδήσεις

Σύσκεψη για θέματα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Περιφέρεια

Την προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής-Αιγαίου του ΟΠΕΚΕΠΕ Φωτεινή Κυριαζή δέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης σε μία συνάντηση εργασίας με στόχο να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν με τις αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης των παραγωγών. Ο κ. Ζαννετίδης έθεσε και πάλι το θέμα των πάσης φύσεως περικοπών των επιδοτήσεων και την ιδιαιτερότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα Δωδεκάνησα.

Η κα Κυριαζή αφού είχε επαφές με το κλιμάκιο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Ρόδο, αλλά και με τους φορείς των αγροτών που είναι επιφορτισμένοι με την υποστήριξη των αιτήσεων – ενστάσεων των παραγωγών, δήλωσε πως θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εξάλειψη των προβλημάτων. Παράλληλα έθεσε θέμα στον κ. Ζαννετίδη για την στέγαση των υπηρεσιών του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Ρόδο, ζητώντας να συστεγασθούν με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κα Κυριαζή για όλες τις περικοπές που υπάρχουν, αλλά και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το Κτηματολόγιο της Ρόδου, η μη λειτουργία του οποίου δημιουργεί πολλά εμπόδια στις αιτήσεις των παραγωγών. Όσον αφορά το αίτημα για συστέγαση των υπηρεσιών του ΟΠΕΚΕΠΕ με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, ο κ. Ζαννετίδης δεσμεύτηκε να το εξετάσει και να απαντήσει άμεσα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου