Τοπικές Ειδήσεις

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus Days 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Erasmus Days 2022 για την οποία η συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Περιφερειακού Φυτωρίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού σχεδίου Erasmus+/ΚΑ229 με τίτλο: «Pour nos communautés, pour notre planète που υλοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Ρόδου (Βενετόκλειο) με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Ομάδας Erasmus.

Ο εορτασμός της τελετής λήξης πλαισιώθηκε από δενδροφύτευση στην αυλή του Γυμνασίου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχαν Ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί και μαθητές εταιρικών σχολείων από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Το Περιφερειακό Φυτώριο ανέλαβε την μετακίνηση των Ευρωπαίων μαθητών και εκπαιδευτικών από τις 10/10 έως τις 14/10 βοηθώντας έτσι στην περιήγηση και ξενάγηση τους στο νησί της Ρόδου. Επίσης κάλυψε τα λειτουργικά έξοδα της δράσης ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α Μιχάλης Λουλούς και το μέλος του ΔΣ του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α Ανθούλα Βελιάδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου