ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Συνεδριάζει το Δ.Σ. για… τον ΣΚΑΪ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σούπερ Λιγκ 2

Την παρα­χώ­ρηση των τηλε­ο­πτι­κών δικαιω­μά­των στον ΣΚΑΪ ανα­μέ­νε­ται να ανα­κοι­νώ­σει η Super League 2 την Τετάρτη 18 Σεπτεμ­βρίου. Η διορ­γα­νώ­τρια όρισε συνε­δρί­αση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου μέσω τηλε­διά­σκε­ψης, ώστε ο πρό­ε­δρος της διορ­γα­νώ­τριας αρχής Πέτρος Μαρ­τσού­κος να ενη­με­ρώ­σει τα μέλη για την οικο­νο­μική προ­σφορά που αφορά στην… τηλε­ο­πτική στέγη του πρω­τα­θλή­μα­τος για την σεζόν 2024-2025.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε προς ενη­μέ­ρωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής: Ανα­λυ­τικά:

«Σας ενη­με­ρώ­νουμε ότι την Τετάρτη 18 Σεπτεμ­βρίου 2024 και ώρα 15:15 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί μέσω τηλε­διά­σκε­ψης συνε­δρί­αση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου της Super League 2, με θέματα ημε­ρή­σιας διά­τα­ξης:

Παρα­χώ­ρηση τηλε­ο­πτι­κών δικαιω­μά­των.

Διάφορα θέματα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.