Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Διαγόρα για την άνοδό του στην Super League 2.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΔ, η παρουσία τριών ομάδων στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας (Διαγόρας, ΓΑΣ Ιάλυσος και Α.Σ. Ρόδος) και μίας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία (Α.Ο. Πυλίου), καθώς την σεζόν 2013-2014 όταν ανέλαβε η διοίκηση Διακοφώτη δεν υπήρχε παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, κάτι που σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ στην ανάρτησή του.
Αναλυτικά:
«Το ταξίδι του σωματείου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Διαγόρα ξεκίνησε το 2019 και τότε η Ένωση έδωσε το ‘’παρών’’, όπως άλλωστε έκανε με όλα τα σωματεία της.
Πολλά συγχαρητήρια για την άνοδο του Διαγόρα στην S.L.2, με την ευχή για μια καλή πορεία!
Υ.Γ. : Την σεζόν 2013-14 η ΕΠΣ Δωδεκανήσου δεν είχε κανένα εκπρόσωπο στα εθνικά πρωτάθλημα, την σεζόν 2020-21 έχουμε 3 εκπροσώπους στα επαγγελματικά πρωτάθλημα και 1 στην Γ’ Εθνική με την υπόσχεση να συνεχίσουμε για το καλύτερο του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ