Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ξεκινά τον 4ο κύκλο της Λέσχης Ανάγνωσης για ενηλίκους στις εγκαταστάσεις του (Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10Α), έχοντας και φέτος ως θέμα την παγκόσμια, ελληνική και δωδεκανησιακή λογοτεχνία.

Στα τρία χρόνια της λειτουργίας της Λέσχης Ανάγνωσης, χάρη στην ανταπόκριση που υπάρχει, έχει δημιουργηθεί μια ομάδα από φίλους του βιβλίου που μοιράζονται την αγάπη τους για το διάβασμα και μέσα από μια σειρά συναντήσεων σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, ψυχαγωγούνται, ανταλλάσσουν απόψεις κι εμπειρίες, συμμετέχουν ενεργά κάνοντας τις δικές τους πολύ ενδιαφέρουσες αναγνωστικές προτάσεις, μα πάνω από όλα απολαμβάνουν την ανάγνωση της λογοτεχνίας.

Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν παρουσιάσεις λογοτεχνικών έργων, απευθείας γνωριμία με σημαντικούς συγγραφείς, μεταφραστές και ανθρώπους του βιβλίου που προσκαλούνται από το Κέντρο καθώς και συμμετοχή σε λογοτεχνικές εκδηλώσεις του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ.

Τη φετινή περίοδο, η Λέσχη Ανάγνωσης του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. απευθύνεται εκ νέου σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο, ώστε η ομάδα αυτή να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο και να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία τις δραστηριότητές της.

Ως ημερομηνία της πρώτης συνάντησης για τον 4ο κύκλο της Λέσχης Ανάγνωσης ορίζεται η Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. 22410-32510/20 (Αργύρης Κόσκορος). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.ων

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ