Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του ΚΥ Αρχαγγέλου

Ευχαριστούμε θερμά, από καρδιάς ευχαριστούμε, τις κ.κ. Ελεωνόρα Γεσάκη, Kim Koufou, Beverley Morris , Louise Metullari και τον κο Φώτη Κουφό, κατοίκους περιοχής Λίνδου , τις οικογένειες και τους φίλους τους στην Ελλάδα και στην Αγγλία, για την μεγάλη τους δωρεά στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου .

Προσέφεραν ιατρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό γραφείου, τηλεφωνικές συσκευές, εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας (ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων), κάμερα ασφαλείας και ενδοεπικοινωνίας . Επιπρόσθετα αγόρασαν ειδικές λάμπες για τον εξοπλισμό των Ιατρείων Α΄ Βοηθειών κ.α , συνολικού ύψους €3.000,00, καλύπτοντας άμεσες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου. Έγιναν γνώστες των αναγκών και φρόντισαν για την κάλυψη τους μετά από την αμέριστη ιατρική φροντίδα που δέχθηκαν κατά τον τραυματισμό προσφιλού τους προσώπου.

Με την προσφορά τους αυτή απέδειξαν ολοφάνερα και έμπρακτα την αγάπη και την ευαισθησία τους για το κοινωνικό σύνολο και τους εργαζομένους του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου.

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς .

Άξιες και Άξιοι.

Με τιμή

Ο Υπεύθυνος Επιστημονικής Λειτουργίας του ΚΥ Αρχαγγέλου Θανασιάς Αθανάσιος Γενικός Ιατρός– Διευθυντής ΕΣΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου