Αθλητικά

ΔΟΠΑΒΣ Κω: Πρόσκληση για τον καταρτισμό του προγράμματος προπονήσεων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΟΠΑΒΣ Κω, ενημέρωσε τις ομάδες που χρησιμοποιούν το νέο στάδιο Ανταγόρας, το δημοτικό γήπεδο Ανταγόρας και το δημοτικό στάδιο Φιλίνος, μέχρι την Τρίτη 24 Αυγούστου να καταθέσουν τις προστάσεις τους για τον καραρτισμό του προγράμματος προπονήσεων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΘΕΜΑ: Κατάθεση προτάσεων για τον Καταρτισμό των Προγραμμάτων Προπόνησης και χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Αγαπητοί Συνεργάτες,
Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και ειδικότερα για τα αθλητικά σωματεία που έχουν ως έδρα τις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις :
1. Νέο Στάδιο Ανταγόρας, 2. Δημοτικό Γήπεδο Ανταγόρας, 3. Δημοτικό Στάδιο Φιλίνος.
Θέλουμε να προβούμε στο έγκαιρο καταρτισμό των προγραμμάτων προπόνησης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των προπονητικών μονάδων όλων των τμημάτων των αθλητικών σωματείων που θα χρησιμοποιήσουν τις ανωτέρω δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως μέχρι την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 να καταθέσετε εγγράφως τις προτάσεις σας για τον Καταρτισμό των Προγραμμάτων Προπόνησης και χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου