ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: Η επένδυση στ’ Αφάντου θα γίνει

news room 1 λεπτό ανάγνωση
655

Επί­σκεψη στην Αφάντου στη Ρόδο πραγ­μα­το­ποί­ησε χθες ο υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σεων Άδωνις Γεωρ­γιά­δης με τον επεν­δυτή Μερ­κού­ριο Αγγε­λιάδη και τους συνερ­γά­τες του.

Όπως ανα­φέ­ρει σε ανάρ­τησή του, σήμερα, στο Twitter, ο υπουρ­γός: «Χθες, με τον επεν­δυτή κ. Αγγε­λιάδη και τους συνερ­γά­τες του, που ετοι­μά­ζουν την τερά­στια επέν­δυση στην Αφάντου της Ρόδου, γυρί­σαμε όλο τον χώρο. Πάνω από 1600 στρέμ­ματα. Στο master plan έχουν γήπεδο γκολφ, τρία ξενο­δο­χεία, μία μονα­δική μαρίνα, ορει­βα­τικό περί­πατο κλπ. Θα γίνει!».

Άδωνις Γεωρ­γιά­δης

✔@AdonisGeorgiadi

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.