Ρεπορτάζ

Σύλληψη αθίγγανης για εμπορία ανθρώπων και έκθεση ανηλίκου

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑ

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας μια αθίγγανη που επαιτούσε στην οδό Απελλού, στην Μεσαιωνική Πόλη, εκμεταλλευόμενη το ανήλικο τέκνο της, ηλικίας 7 ετών, το οποίο έβαζε να επαιτεί μαζί με αυτή, θέτοντας ταυτόχρονα αυτό σε κίνδυνο με αυτό τον τρόπο και τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία, με αποκλειστικό σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος.
Η ανωτέρω, επεδίωκε να τραβήξει την προσοχή των τουριστών και να εκμεταλλευτεί τη συμπόνιά τους, λόγω της εν γένει άσχημης εικόνας του και της έκθεσής του στον ήλιο και σε ακραίες καιρικές συνθήκες όπως στον καύσωνα και στην ορθοστασία.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.