Ειδήσεις

Marketing Greece: Ψηφιακή καμπάνια «Μοιράσου την ελληνική λιακάδα», στο Νότιο Αιγαίο

Η εταιρεία Marketing Greece σχεδίασε και υλοποιεί μια νέα ψηφιακή καμπάνια με τίτλο: «Share the Sunshine» («μοιράσου τη λιακάδα»), προσκαλώντας το κοινό που βρίσκεται ή σκοπεύει να βρεθεί στα νησιά του νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα) να διαδώσει σε όλο τον κόσμο τη μοναδικότητα του «ελληνικού ήλιου»
Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε το ειδικά διαμορφωμένο campaign microsite, www.greek-sunshine.com, στο οποίο οι χρήστες επιλέγουν μία εκ των προεπιλεγμένων φωτογραφιών ή μπορούν να αναρτήσουν δική τους φωτογραφία με αντικείμενο ένα ηλιόλουστο τοπίο από Κυκλάδες ή Δωδεκάνησα.
Οι χρήστες λαμβάνουν έτσι αυτόματα συμμετοχή σε διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι δύο ατόμων, στην Κω και τη Λέρο.
Η νέα καμπάνια, είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και αγγλικά και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Για την περαιτέρω ενίσχυση της καμπάνιας θα πραγματοποιηθεί στοχευμένη ψηφιακή προώθηση, digital promotion plan και social media και παράλληλα θα προωθηθεί και στην κοινότητα του Discovergreece.com που αγγίζει το 1.000.000 μέλη. Το Discovergreece.com είναι η ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρείας Marketing Greece, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 από το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ) και την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας (ΕΔΕΕ), με στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

e-travelnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου