Πολιτιστικά

Ζωντανές αυλές στη «Δίοδο» : «Η σημασία των τεχνών στη ζωή μας ως μηχανισμός ενδυνάμωσης και ψυχικής ανθεκτικότητας»

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεών του και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος», οργανώνει την πρώτη -για εφέτος-, συνάντηση- «τεύχος» του ζωντανού περιοδικού του με θέμα: «Δίοδος: Μια ζωντανή αυλή… που φτιάχνει παρέες!», την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 6.00 μμ- 8.00 μμ. στον κήπο της Διόδου, Ερυθρού Σταυρού 37, Ρόδος).

Πιο συγκεκριμένα στον κήπο φιλοξενούνται τραπεζάκια τόσα όσα και οι σελίδες του «περιοδικού». Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να σταθούν σε ένα ή και περισσότερα από τα θέματα που φιλοξενούνται και να συζητήσουν, να δημιουργήσουν, να λύσουν απορίες με τη βοήθεια ανθρώπων-συντονιστών συζήτησης κάθε τραπεζιού.

Με θεματικό άξονα τις τέχνες και το ρόλο τους στη διάρκεια της καραντίνας, όσο και γενικότερα σε περιόδους όπου το άτομο και η κοινωνία χρειάζεται ενδυνάμωση και θετικές διεξόδους.

Στην πρώτη συνάντηση οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις ακόλουθες μορφές τέχνης:

– Μουσική , με υπεύθυνο συντονιστή τον κ. Μιχάλη Καλαετζή, Διευθυντή Χορωδίας Δήμου Ρόδου , Καθηγητή μουσικής.

– Ζωγραφική, με υπεύθυνη συντονίστρια την κ. Δικαία Γεωργά, Εικαστικό.

– Φωτογραφία, με υπεύθυνο συντονισμού τον κ. Μάκο Τσιμέτα, Φωτογράφο, Υπεύθυνο του εργαστηρίου φωτογραφίας του Ιδρύματος Υποτροφιών Σταματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κρατήσεις θέσεων, καλέστε μας στο τηλ. 22410-77205 ή στο mail diod187@otenet.gr , μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουνίου, 2020.

Είσοδος ελεύθερη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου