Ημέρες ξεκούρασης είναι αυτές του σαββατοκύριακου για τους ανθρώπους του Διγενή, καθώς αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη την υλοποίηση του προγραμματισμού τους για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Έτσι και αλλιώς ο προγραμματισμό προχωρά ακριβώς όπως τον είχαν σχεδιάσει οι Κοσκινιάτες, διατηρώντας στην τεχνική τους ηγεσία τον Σάσα Γιόνοβιτς και ανανεώνοντας στα συμβόλαια των Παύλου Τσιμπιζίδη, Δημήτρη Μικκιού, Γιώργου Χουτεσιώτη, Λευτέρη Κώτη, Βασίλη Παπασταμάτη, Ανδρέα Μοσκιού, Μιχάλη Μανωλάγκα, Αντώνη Διακάκη και Αντώνη Χατζηνικόλα.
Από την Δευτέρα οι άνθρωποι του Διγενή θα επιστρέψουν στην καθημερινότητα της ομάδας, συνεχίζοντας τις ανανεώσεις των συμβολαίων των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κανονιστεί οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται νέες ανακοινώσεις για αθλητές που επέκτειναν τα συμβόλαια τους.
Μέσα στην προσεχή εβδομάδα, οι Κοσκινιάτες αναμένεται να ασχοληθούν εντατικά και με την μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Διγενή έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις μεσοαμυντικών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους και πιθανότατα την Δευτέρα θα καταλήξουν στον εκλεκτό τους, εντείνοντας τις προσπάθειες για την απόκτησή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ