Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς για την σεζόν 2018-2019 και την συμμετοχή του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην αγορά, αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο σύλλογος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ακραίο αμυντικό Σταύρο Γιαννακόπουλο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Παστίδας από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή για να ανακοινωθεί και επίσημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με ακόμα 10 ποδοσφαιριστές για την μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους και μόλις οι αθλητές μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους θα ολοκληρωθεί η μετακινήσει τους στην Α.Ε. Κατταβιάς. Τα ονόματα των αθλητών δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, αγωνίζονται σε όλες τις θέσεις.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σε εκκρεμότητα βρίσκεται η επέκταση της συνεργασίας με τους Χαλίλ και Τζεμάλ Κιλασίν. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στους δύο ποδοσφαιριστές και αναμένουν τις απαντήσεις τους, που όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική, ενισχύοντας την ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ