ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Κυριακοπούλου στο Ηράκλειο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛ

Η ομάδα που θα εκπρο­σω­πή­σει τη χώρα μας στο Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Ομάδων, στο Ηρά­κλειο της Κρήτης (20-21/6), ανα­κοι­νώ­θηκε από την ομο­σπον­δία και μεταξύ των αθλητών που την απαρ­τί­ζουν βρί­σκε­ται και η Νικόλ Κυρια­κο­πού­λου του ΑΓΕΣ Κάμει­ρος 2009.

Στο Diamond League της Νέας Υόρκης έζησε την απόλυτη «φιλική» μάχη με την Φαμπιάνα Μούρερ και κατά­φερε να φτάσει στη δεύτερη θέση με άλμα στα 4,80 μέτρα στο επί κοντώ. Στην Κρήτη ο αγώνας θα είναι δια­φο­ρε­τι­κός. Μονα­δι­κός στόχος θα είναι η νίκη.

Αν έρθει και η επίδοση, θα το απο­λαύ­σει και θα το αφιε­ρώ­σει στο ελλη­νικό κοινό. «Θα πάω συντη­ρη­τικά. Αν κρίνω πως πρέπει να ξεκι­νήσω από χαμηλά θα το κάνω. Αυτό που με ενδια­φέ­ρει είναι να κατα­κτήσω την πρώτη θέση. Αν χρεια­στεί να κυνη­γήσω μεγάλη επίδοση, φυσικά και θα το κάνω. Θα είναι υπέροχο για μένα να αγω­νι­στώ μπροστά στο ελλη­νικό κοινό, να χαρίσω πολύ­τι­μους βαθμούς στη χώρα μου και φυσικά να σημειώσω μια σπου­δαία επίδοση», είπε η Κυρια­κο­πού­λου και συμπλή­ρωσε: «Είναι σημα­ντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Ελπίζω το Παγκρή­τιο να γεμίσει και εμείς να το χαρούμε ακόμη περισ­σό­τερο».

Η Κυρια­κο­πού­λου στη Νέα Υόρκη έκανε πολύ καλό αγώνα και παρά την κούραση του ταξι­διού, κατά­φερε να ξεπε­ρά­σει τα 4,80 μέτρα, επίδοση που όμως της έδωσε τη δεύτερη θέση. «Ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και μας ταλαι­πώ­ρησε αρκετά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκο­λεύ­τηκα στο 4,54 μ. Με την Μούρερ κάναμε πολύ καλό αγώνα το χαρή­καμε. Ωθούσε η μία την άλλη να ανέβει υψη­λό­τερα. Γενικά έχουμε φιλική σχέση και περνάμε χρόνο παρέα στους αγώνες. Οπότε στον αγω­νι­στικό χώρο έχει ενδια­φέ­ρον», είπε.

Η δυνατή ελλη­νική απο­στολή έχει ως στόχο να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει την καλύ­τερη δυνατή παρου­σία, προ­κει­μέ­νου να ικα­νο­ποι­ή­σει τους φιλά­θλους που θα βρεθούν στο Παγκρή­τιο στάδιο κι αν είναι δυνατό να πανη­γυ­ρί­σει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα

Ανδρες

100 μ.: Λυκούρ­γος Τσά­κω­νας (ΓΣ Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος)

200 μ.: Λυκούρ­γος Τσά­κω­νας (Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος)

400 μ.: Πέτρος Κυρια­κί­δης (ΟΣΦΠ)

800 μ.: Κώστας Νακό­που­λος (ΓΕΑ Τρι­κά­λων), Ανδρέας Δημη­τρά­κης (Παν­να­ξια­κός)

1.500 μ.: Ανδρέας Δημη­τρά­κης (Παν­να­ξια­κός)

3.000 μ.: Μάρκος Γκούρ­λιας (ΓΑΣ Ιλισός)

5.000 μ.: Δήμος Μαγ­γί­νας (Εθνικός Αλ.)

110 μ. εμπ.: Κώστας Δου­βα­λί­δης (ΣΚΑ Δράμας)

400 μ. εμπ.: Περι­κλής Ιακω­βά­κης (ΑΕ Λεχαι­νών)

3.000 μ. στιπλ: Ηλίας Κάσσος (ΟΦΚΑ Οδυσ­σέας Αγ. Δημη­τρίου)

Υψος: Κώστας Μπα­νιώ­της (Ολυ­μπιάδα Κομ.)

Επί κοντώ: Κώστας Φιλιπ­πί­δης (ΠΓΣ)

Μήκος: Λούης Τσά­του­μας (Μεσ­ση­νια­κός ΓΣ)

Τρι­πλούν: Δημή­τρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ)

Σφαι­ρο­βο­λία: Νίκος Σκαρ­βέ­λης

Δισκο­βο­λία: Γιώργος Τρέμος (ΓΕΑ Τρι­κά­λων)

Σφυ­ρο­βο­λία: Μιχάλης Ανα­στα­σά­κης (Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος)

Ακο­ντι­σμός: Παρα­σκευάς Μπα­τζά­βα­λης (Ζευς Τρι­κά­λων)

4Χ100 μ.: Κώστας Δου­βα­λί­δης (ΣΚΑ Δράμας), Πανα­γιώ­της Ανδρε­ά­δης (ΓΣ Χαϊ­δα­ρίου), Βίκτωρ Κρεμ­μύ­δας (Πίν­δα­ρος Θ.) , Γιαννης Νυφα­ντό­που­λος (ΓΣ Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος), Λυκούρ­γος Τσά­κω­νας (ΓΣ Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος)

4Χ400 μ.: Περι­κλής Ιακω­βά­κης (ΑΕ Λεχαι­νών), Πέτρος Κυρια­κί­δης (ΟΣΦΠ), Δημή­τρης Γρά­βα­λος (Ελευ­θέ­ριος Β.), Μιχάλης Δαρ­δα­νε­λιώ­της (ΜΕΑΣ Τρίτων)

Ανα­πλη­ρω­μα­τι­κοί αθλητές (σε περί­πτωση που χρεια­στεί να ταξι­δέ­ψουν στην Κρήτη):

Κώστας Γκε­λα­ού­ζος (3.000 μ.- ΑΕΚ)

Ανα­στά­σιος Γαλα­ζού­λας (Μήκος- ΓΣ Ελευ­θέ­ριος Βενι­ζέ­λος)

Πανα­γιώ­της Μπου­ζιά­νης (Σφαι­ρο­βο­λία – Λύκαια Μεγα­λό­πο­λης)

Πανα­γιώ­της Τρι­βυ­ζάς (100 μ. – ΠΑΟ Θέρ­σι­πος Π.)

Γυναί­κες

100 μ.: Μαρία Μπε­λι­μπα­σάκη (Σητεια­κός ΑΟ)

200 μ.: Μαρία Μπε­λι­μπα­σάκη (Σητεια­κός ΑΟ)

400 μ.: Ειρήνη Βασι­λείου (ΓΕΗ)

800 μ.: Ελένη Φιλάν­δρα (ΓΕΑ Τρι­κά­λων)

1.500 μ.: Ανα­στα­σία Μαρι­νά­κου (ΓΕΑ Τρι­κά­λων)

3.000 μ.: Ανα­στα­σία Καρα­κα­τσάνη (ΓΣ Τρι­κά­λων)

5.000 μ.: Ουρανία Ρεμπούλη (ΓΣ Ν. Λέρου)

100 μ. εμπ.: Ελι­σά­βετ Πεσι­ρί­δου (ΓΣ Κηφι­σιάς)

400 μ. εμπ.: Ευφρο­σύνη Θεο­δώ­ρου (ΓΣ Πίν­δα­ρος Θηβών)

3.000 μ. στιπλ: Μαρία Παρ­δα­λού (ΑΟ Μυκόνου)

Υψος: Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφι­σιάς)

Επί κοντώ: Νικόλ Κυρια­κο­πού­λου (ΑΓΕ Κάμει­ρος 2009)

Μήκος: Χάιδω Αλε­ξούλη (Πελα­σγός Λ.)

Τρι­πλούν: Παρα­σκευή Παπα­χρή­στου (ΑΕΚ)

Σφαι­ρο­βο­λία: Στα­μα­τία Σκαρ­βέλη

Δισκο­βο­λία: Χρυ­σούλα Ανα­γνω­στο­πού­λου (ΑΕΚ)

Σφυ­ρο­βο­λία: Ηλιάνα Κορο­σί­δου (Αίολος Μακε­δο­νίας)

Ακο­ντι­σμός: Σοφία Υφα­ντί­δου (Φίλιπ­πος Β.)

4Χ100 μ.: Μαρία Μπε­λι­μπα­σάκη (Σητεια­κός ΑΟ), Μαρία Γάτου (ΑΓΕ Κάμει­ρος 2009), Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ), Ελι­σά­βετ Πεσι­ρί­δου (ΓΣ Κηφι­σίας), Γεωργία Κοκλώνη (ΑΕΚ)

4Χ400 μ.: Ειρήνη Βασι­λείου (ΓΕΗ), Αννα Βασι­λείου (ΓΕΗ), Ευαγ­γε­λία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυ­φά­δας), Ηρώ Πιντή (ΠΑΟΚ), Εφη Θεο­δώ­ρου (ΓΣ Πίν­δα­ρος Θηβών)

Ανα­πλη­ρω­μα­τι­κές αθλή­τριες (σε περί­πτωση που χρεια­στεί να ταξι­δέ­ψουν στην Κρήτη):

Κατε­ρίνα Δαλάκα (400 μ. εμπ.- ΓΣ Ηρακλής)

Ευαγ­γε­λία Σοφάνη (Σφαιροβολία- Πανελ­λή­νιος)

Πανα­γιώτα Βενιέρη (4Χ100 μ.- Πανιώ­νιος)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.