Στην Α’ Κατηγορία επιστρέφει ο Ορφέας, μετά από την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν ότι την Τρίτη 24 Απριλίου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων θα γίνει η φιέστα για την άνοδο στα «σαλόνια» του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, καλώντας όλα τα μέλη και τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» για να επιβραβεύσουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για τις προσπάθειές τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας καλεί όλα τα μέλη και τους φιλάθλους του συλλόγου να βρεθούν την Τρίτη 24 Απριλίου στις 18:00 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο την άνοδο της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, καθώς θα γίνει η απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο.
Στο περιθώριο της απονομής θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Ατρόμητων Ρόδου, την οποία και ευχαριστούμε για την συναίνεσή της στο κάλεσμά μας.
Ο Ορφέας επιστρέφει εκεί που ανήκει, στα ΄΄σαλόνια΄΄ του τοπικού μας ποδοσφαίρου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ