Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση του Αντώνη Καμπουράκη για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων Νήσου Ρόδου

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων Νήσου Ρόδου προϋπολογισμού 30,8 εκατ. Ευρώ, ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση ενός σημαντικού περιβαλλοντικού έργου που έχει ανάγκη εδώ και δεκαετίες το νησί μας.

Είμαι χαρούμενος για την απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου, να υποβάλλει για έγκριση δημοπράτησης στην Γενική Γραμματεία ΣΔΙΤ, το έργο της Μονάδας Επεξεργασίας των Απορριμμάτων, και ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρό του και Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, καθώς και τους συναδέλφους Δημάρχους που συμμετέχουν σε αυτό.

Το έργο αυτό επιβεβαιώνει τον σεβασμό μας στο περιβάλλον, στους Ροδίτες και στις Ροδίτισσες. Η απόφασή μας για ελάφρυνση των πολιτών από την υπάρχουσα τιμολογιακή πολιτική είναι αδιαπραγμάτευτη. Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων θα φτάσει όπου χρειαστεί, μέχρι ο Ροδίτης να επιβαρύνεται με το πραγματικό ποσό που του αναλογεί και όχι παραπάνω.

Με το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων Νήσου Ρόδου, θα επωφεληθούν και οι κάτοικοι της Χάλκης, της Τήλου και της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Σεβόμενοι τα παιδιά και τους εαυτού μας, δεσμευόμαστε πως με το έργο αυτό, θα παραδώσουμε στο νησί μας στα επόμενα χρόνια ένα καλύτερο και πιο προσεγμένο περιβάλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου