Ειδήσεις

Απάντηση Υπ. Τουρισμού προς Ανδρουλάκη: Αναμένουμε τις προτάσεις σας για τον τουρισμό έγκαιρα

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση εφαρμόζει μια εθνική στρατηγική για τον τουρισμό και εργάζεται σκληρά για την ολική επαναφορά του.

Το 2021 το τουριστικό προϊόν έφερε 10,5 δις έσοδα στην ελληνική οικονομία.

Το 2022, οι συμφωνίες που κάνει το Υπουργείο Τουρισμού αλλά και οι εκτιμήσεις των παραγόντων της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα πως η Ελλάδα θα κάνει πρωταθλητισμό.

Με άξονες της στρατηγικής της, την Ασφάλεια, την Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, τη Βιωσιμότητα, την Επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Με στόχο την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων και των Ελληνίδων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη στήριξη όλων όσοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το τουριστικό προϊόν.

Ο Τουρισμός τελικά επιστρέφει το μέρισμα της επιτυχίας στη μέση ελληνική οικογένεια. Και όπως κάθε εθνική στρατηγική, απαιτεί την συμπόρευση όλων των δυνάμεων.

Έτσι, αναμένουμε από τον κ. Ανδρουλάκη τις εποικοδομητικές του προτάσεις για τον τουρισμό, τις οποίες ακόμα δεν έχουμε δει. Και να τις καταθέσει εγκαίρως, καθώς η τουριστική σεζόν, φέτος, θα ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου