Γράφει η Κατερίνα Παπασάββα, Αισθητικός
Mε την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας άντρες και γυναίκες εγκαταλείπουν τα κεριά,τις αποτριχωτικές κρέμες και τα ξυράφια και αναζητούν μόνιμη λύση για την τριχοφυία! Σήμερα η πιό σύγχρονη, μόνιμη, ασφαλής, ανώδυνη και γρήγορη  μέθοδος είναι η αποτρίχωση με Laser 3wave !
Η νέα τεχνολογία του  LASER  3 wave  χρησιμοποιεί 3 αναγνωρισμένες τεχνολογίες (Αλεξανδρίτης 755nm, Διoδικό 808nm και Nd-Yag 1064nm) ταυτόχρονα σε μία κεφαλή με τα 3 πιό αποτελεσματικά μήκη κύματος  και σύστημα μόνιμης ψύξης Sapphire Dual-ChillTip , που αποτρέπει τον κίνδυνο εγκαυμάτων κάνοντας την θεραπεία ανώδυνη γιατί ο συνδυασμός ενέργειας και θερμότητας καταστρέφει τον ιστό των  ωοθυλακίων της τρίχας χωρις να βλάπτει το δέρμα γύρω από αυτά και τους ιστούς.
Η τεχνολογία ALEX (Αλεξανδρίτης) με μήκος κύμματος στα 755, παρέχει την μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας,ιδανική για λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες. Η τεχνολογία Diode (Διοδικού) με μήκος κυμματος στα 808 προσφέρει μεγαλύτερη διεισδυση σε χοντρές και σκούρες τρίχες  με υψηλή ενέργεια. Η τεχνολογία Νd-Yag  με μήκος κυμματος στα 1064 παρέχει την πιό βαθειά διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, ιδανική για τους πιό σκούρους φωτότυπους δέρματος, ακόμα και μαυρισμένα δέρματα από τον ηλιο.
Διαθέτει 2 μεθόδους αποτρίχωσης, την συνεχή κίνηση (σάρωση) in-Motion, τεχνολογία  «εν κινήσει»  και την τεχνολογία «παλμό-παλμό» ανάλογα με το μέρος του σώματος και  τις ανάγκες του. Η μέθοδος της συνεχούς κίνησης in-Motion καθιστά την θεραπεία πιό γρήγορη, ειδικά για μεγάλες περιοχές όπως πλάτη,στήθος ανδρικό,πόδια,γλουτούς ,χέρια κλπ. Είναι μιά ασφαλής μέθοδος ακόμα και για ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το μπικίνι, δέν χρειάζεται αποθεραπεία. Αμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας. Ανώδυνη θεραπεία χωρίς αναισθητικές κρέμες ή πρόσθετη ψύξη (παγοκύστη) για γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα γιατί εμποδίζει την εκ νέου ανάπτυξη τριχών! Έτσι επιτυγχάνουμε  Οριστικό αποτέλεσμα σε σκούρες και ανοιχτόχρωμες τρίχες ,ασφαλή και ανώδυνη εφαρμογή σε όλους τους φωτότυπους, ανοικτόχρωμα και σκούρα δέρματα, ακόμα και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα, κάτι που δέν γίνεται σε άλλες μεθόδους! Τούτο οφείλεται στον συνδυασμό των 3 πιό αποτελεσματικών μήκων κύματος που το καθένα στοχεύει σε διαφορετικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας.Είναι ιδανικό  Laser για επίμονη τριχοφυία!.
Επομένως το τριπλός συνδιασμός στον ίδιο χρόνο των τριών φασμάτων ενέργειας μας δίνει το πιό εξαιρετικό αποτέλεσμα στην μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους τύπους τριχοφυίας!
Κίνδυνος για περιοχές όπως τα γεννητικά όργανα ή η περιοχή της μασχάλης δέν υπάρχει γιατι οι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου με τίποτα δε μπορεί να φτάσει το laser καθώς πηγαίνει επιλεκτικά μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής. Στις δεκαετίες που εφαρμόζεται η laser αποτρίχωση, δεν υπάρχει αναφορά για διόγκωση λεμφαδένων. Αντίθετα η χρήση εναλλακτικών μεθόδων αποτρίχωσης με προσωρινά αποτελέσματα όπως κερί – χαλάουα, αποτριχωτικές κρέμες ή ξυραφάκι πολύ συχνά προκαλούν ανεπιθύμητες δερματικές βλάβες όπως ερεθισμους, θυλακίτιδα, τοπική φλεγμονή, επιδείνωση της υπάρχουσας τριχοφυίας,επιδείνωση ή δημιουργία ευρυαγγειών, χαλάρωση του δέρματος, εκχυμώσεις κλπ.
Κατερίνα Παπασάββα-
Λαμπαδάκη, Αισθητικός, πτυχ/χος Αθηνών και
Βιέννης,υπεύθυνη του
κέντρου Ομορφιάς και
Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο, οδός Μεγ. Κων/νου 30, τηλ. 22410-31016
και 29504 .
www.katerinadayspa.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ