Ειδήσεις

Ικανοποιητική λύση για την επένδυση στην «Αμαρτο»-Παρουσία του Δημάρχου η σύσκεψη στην αρχαιολογική υπηρεσία

 

Σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας των Προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, με την οποία εκφράστηκε η ανησυχία για την πορεία των εργασιών από μέρους της Αρχαιολογίας , σχετικά με την ανέγερση τουριστικής μονάδας στην περιοχή της «Αμάρτου», πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2018 στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο Δημάρχου Ρόδου , ο Προέδρος της Τ.Κ Κρητηνίας , η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδ/σου και ο επενδυτής με τους συνεργάτες του.
Στη συνάντηση τέθηκαν οι προβληματισμοί των δύο πλευρών και μετά από ουσιαστική και διαλογική συζήτηση, σε κλίμα συνεργασίας, βρέθηκε ικανοποιητική λύση την οποία αποδέχτηκαν όλοι , ώστε να προχωρήσει η επένδυση και να υλοποιηθεί το μεγάλο και σημαντικό έργο, για την περιοχή μας.
Οι επενδυτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις λύσεις που δρομολογήθηκαν και αισιοδοξούν ότι σύντομα θα τους δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσουν την επένδυσή τους, μετά και τις συναντήσεις τους στις 12-2-2018 με τη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού κ Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη και την Έφορο Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου κ. Μάνια Μιχαηλίδου.
Ευχαριστούμε
ΑΠΟΤΗ Δ.Ε ΑΤΑΒΥΡΟΥ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Κ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Κ ΕΜΠΩΝΑ
ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου