Με ανακοίνωσή του ο Μάριος Πλούμπης και η εταιρεία διαχείρισης και εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών «FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY» που διατηρεί με τον Goran Milosavljevic, αποκαλύπτουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά των γονέων του Σάββα Τζουανάκη, Δημήτρη και Μιχαλίας για την μετεγγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή στον Πλατανιά Χανίων, για αθέτηση όρων αποκλειστικής εκπροσώπησης του αθλητή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σχετικά με την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Σάββα Τζουανάκη στην Π.Α.Ε Πλατανιάς Χανίων, η εταιρεία διαχείρισης και εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, “FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY” (Μάριος Πλούμπης – Goran Milosavljevic), έχει να επισημάνει τα εξής:
Στο αγωνιστικό κομμάτι, όταν μετά από προσκλήσεις, μέσω της F.T.M.A. στον ποδοσφαιριστή Σάββα Τζουανάκη , στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στην Udinese Calcio S.P.A. και στην SPVGG Greuther Furth – U19 Bundesliga, ο αθλητής και οι γονείς – ατζέντηδες επιλέγουν μόνοι τους την λύση του…..Πλατανιά…. τότε απλά καληνύχτα σας.
Στο οικονομικό – ηθικό κομμάτι, όταν ο ποδοσφαιριστής Σάββας Τζουανάκης επί δύο περίπου έτη ακολουθεί ετήσιο πρόγραμμα προσωπικών προπονήσεων με τον κ.Milosavljevic Goran και την εφαρμογή του προγράμματος P.M.A. με τον κ. Πασπαλίδη Σπύρο,(παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένου διαχειριστή, αναλυτή στατιστικολόγου, ψυχολόγου, εργοφυσιολόγου, φυσιοθεραπευτή και γυμναστή), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ενώ παράλληλα η F.T.M.A. πλήρωνε τα έξοδα μετάβασής του στο εξωτερικό, τότε υπάρχει πρόβλημα. (Όλα τα στοιχεία στη διάθεσή σας).
Ως εκ τούτου, εγώ και ο συνεργάτης μου Milosavljevic Goran , είμαστε υποχρεωμένοι προασπίζοντας τα συμφέροντα της εταιρείας μας να κινηθούμε νομικά κατά των γονέων του ανήλικου αθλητή, Δημητρίου Τζουανάκη και Μιχαλίας Αλεξάνδρου για αθέτηση όρων αποκλειστικής εκπροσώπησης του ποδοσφαιριστή Σάββα Τζουανάκη, βάσει επικυρωμένου και υπογεγραμμένου ιδιωτικού συμφωνητικού, προσφεύγοντας και στα αρμόδια όργανα της FIFA.
Θα μάθετε κ.Τζουανάκη, ότι στη χώρα του ό,τι θέλω κάνω και λογαριασμό δεν δίνω, υπάρχουν διατάξεις, κανόνες, συμβόλαια και ποινικές ρήτρες που θα τηρηθούν στο ακέραιο!
Παράλληλα ενημερώθηκαν όλα τα γραφεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη καθώς και οι συνεργάτες μας, για την συμπεριφορά των εν λόγω κυρίων που αφορά στην αθέτηση υπογεγραμμένων και συμφωνηθέντων υποχρεώσεών τους».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ