Ειδήσεις

Κατάγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την εξακρίβωση καταγγελίας που φέρει μια 7χρονη να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της!!
Μια εκπαιδευτικός ενημέρωσε αρμοδίως ότι η μαθήτρια, που προέρχεται από μια οικογένεια με πολλά προβλήματα, της περιέγραψε τα πάθη της από τον πατέρα της.
Το φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών έχει προσλάβει σοβαρές και ανησυχητικές διαστάσεις και στη Ρόδο, καθώς αναφέρονται πολυάριθμα τέτοια περιστατικά.
Έχει παρατηρηθεί ότι οι δράστες της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης είναι γνωστοί στην οικογένεια και στο παιδί. Η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού μπορεί να συμβεί μέσα στην οικογένεια από το γονιό, από θετό γονιό, πατριό, σύντροφο της άγαμης μητέρας, θείο, εξάδελφο, αδελφό ή άλλους συγγενείς.

Το ιστορικό της νέας αυτής φρικιαστικής υπόθεσης στην έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου