Ειδήσεις

Ο Περιφερειάρχης ευχαριστεί τα ΕΛΠΕ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα χορήγησης καυσίμων στην πληγείσα από τις πλημμύρες Σύμη

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τα διευθυντικά στελέχη των ΕΛΠΕ, εκφράζει τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά του για την χορήγηση 5.000 λίτρων πετρελαίου, τα οποία θα τροφοδοτήσουν τα μηχανήματα της Περιφέρειας, στου στρατού και όλων των δυνάμεων που εργάζονται για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της πληγείσας από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, Σύμης.

Η επιστολή του Περιφερειάρχη έχει αποδέκτες τον Πρόεδρο των ΕΛΠΕ, Ευστάθιο Τσοτσορό, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΠΕ, Γρηγόρη Στεργιούλη, τον Γενικό Διευθυντή Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας, Ρομπέρτο Καραχάνα, με κοινοποίηση στον Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου ΕΛΠΕ, Ιωάννη Κορωναίο.

«Η έμπρακτη συμπαράστασή σας, αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή στο ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, που δοκιμάζεται και μετρά τις πληγές του εδώ και δύο ημέρες, είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, καθώς η συνένωση δυνάμεων θα εξασφαλίσει στους κατοίκους του την αμεσότερη επιστροφή στην καθημερινότητα», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Χατζημάρκος και καταλήγει: «Για την συνεισφορά σας, την ευαισθησία και την αμεσότητά σας, δεχθείτε τις ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο και των κατοίκων της Σύμης».

Η επιστολή του Περιφερειάρχη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου