Ειδήσεις

Η selfie με τον Ομπάμα και η πρόσκληση από την υπουργό τουρισμού

78

Η Έλενα Κουντουρά φωτογραφήθηκε με τον Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο εθιμοτυπικού δείπνου που παράθεσε χθες βράδυ ο Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα, τις ομορφιές της και τα παγκόσμιας σπουδαιότητας μνημεία της, με την υπουργό Τουρισμού να τον προσκαλεί να επισκεφθεί ξανά τη χώρας μας για διακοπές.

Ο κ. Ομπάμα αποδέχθηκε την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ ανέφερε ότι περιμένει προτάσεις από την ίδια προκειμένου να σχεδιάσει το πρόγραμμα των διακοπών του στη χώρα μας.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.