ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα έπαθλα στην τελική φάση του 4ου XXSports 3X3

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μπασκετ- Επαθλο

Όλα είναι πλέον έτοιμα για την τελική φάση του 4ου XXSports 3on3 Summer Basketball Tournament στην πλατεία Δημαρ­χείου της Ρόδου. Τρία δια­φο­ρε­τικά τουρ­νουά με αρκετά δώρα για τους νικητές.

Ανα­λυ­τικά όλα τα έπαθλα που θα διεκ­δι­κή­σουν οι ομάδες:

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΔΡΩΝ

1η Θέση: Δωρεάν διήμερη διαμονή για όλη την ομάδα σε σουίτα με ιδιω­τική πισίνα στο ξενο­δο­χείο ΟLIVE GARDEN στους ΠΕΥΚΟΥΣ.

2η Θέση: Δωρεάν δια­νυ­κτέ­ρευση για όλη την ομάδα σε οποιο­δή­ποτε ξενο­δο­χείο της εται­ρίας ATLANTICA HOTELS στη Ρόδο.

3η Θέση: Δύο μπου­κά­λια στο ALTER EGO στην Παλιά Πόλη.

Νικητής δια­γω­νι­σμού τριών πόντων: Εμφά­νιση NBA από το κατά­στημα Flight Club στην Κω και 3 δωρεάν μαθή­ματα στο HERMES TRAINING STUDIO.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ

1η Θέση: Day Pass στο ξενο­δο­χείο IRENE PALACE στα Κολύ­μπια.

2η Θέση: Τραπέζι στο Ιταλικό εστια­τό­ριο Casa Italia στην Ιαλυσό.

3η Θέση: Μπλου­ζά­κια με στάμπα δικής τους επι­λο­γές.

Νικητής δια­γω­νι­σμού τριών πόντων: Μια μπάλα μπάσκετ προ­σφορά του κατα­στή­μα­τος SPORT PLUS στην Ιαλυσό.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η Θέση: Day Pass στο ξενο­δο­χείο IRENE PALACE στα Κολυ­μπια.

2η Θέση: Tρίμηνη συν­δρομή για κάθε μέλος της ομάδας στο γυμνα­στή­ριο YAVA FITNESS CENTERS.

3η Θέση: Δώρο επιταγή αξίας 20 ευρώ από το κατά­στημα House Of Service (Kαστρινάκης).

Νική­τρια δια­γω­νι­σμού βολών: Φούτερ με στάμπα επι­λο­γής από την νική­τρια.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.