Τοπικές Ειδήσεις

Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Κω στην Αθήνα

Σειρά συναντήσεων για θέματα του Δήμου Κω έχει από χθες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στις αθλητικές υποδομές του νησιού μας, καθώς επίσης την παράταση, και για το 2022, της δυνατότητας χρηματοδότησης από τους δήμους των αθλητικών σωματείων για τις μετακινήσεις τους, άρα και από το Δήμο Κω.

Ο κ. Αυγενάκης δεσμεύθηκε ότι, έως και το Σεπτέμβριο, θα ψηφισθεί εκ νέου η παράταση αυτή.

Τη συνάντηση απασχόλησε ιδιαίτερα η δυνατότητα κατασκευής κολυμβητηρίου στην Κω.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε στον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι, πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.

«Οι νέοι της Κω δικαιούνται και αξίζει να έχουν στη διάθεση τους ένα σύγχρονο κολυμβητήριο» σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας επιπλέον την προσπάθεια που γίνεται για ανάπτυξη και του ναυταθλητισμού, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αξιοπρόσεκτη αυξητική τάση.

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Δήμου Κω, για την ωρίμανση των μελετών και των διαδικασιών που απαιτούνται, και στη συνέχεια για τη χρηματοδότηση μιας τεκμηριωμένης και βιώσιμης λύσης για την κατασκευή του κολυμβητηρίου.

Για αυτό το λόγο, σήμερα Παρασκευή, ο Θεοδόσης Νικηταράς θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Στη χθεσινή συνάντηση παρέστη και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς .

Επίσης, ο Δήμαρχος Κω συναντήθηκε με το Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines κ. Στέφανο Σαδόπουλο, στα κεντρικά γραφεία της αεροπορικής εταιρείας.

Αποκλειστικό θέμα της συνάντησης ήταν η δυνατότητα αξιοποίησης του εσωτερικού τουρισμού προς όφελος της Κω. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου, θα καλέσουν σε σύσκεψη την προσεχή εβδομάδα τους Φορείς του τουρισμού για τη διαμόρφωση συγκεκριμένης πρότασης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου