Μακριά από την έδρα του δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ο Διαγόρας Βατίου, καθώς το Σάββατο στις 16:00 θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΡΑ στο γήπεδο Αφάντου.
Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη προέρχεται από την ευρεία νίκη σε βάρος του Νικαγόρα στην προηγούμενη αγωνιστική και θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στη συλλογή της, προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά, πλησιάζοντας στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της.
Φυσικά όλοι στο στρατόπεδο των Βατενών γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού η ΑΕΡΑ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρή όταν αγωνίζεται στην έδρα της, ωστόσο, θεωρούν ότι έχουν τα φόντα να φύγουν από το γήπεδο Αφάντου έχοντας στις αποσκευές τους πόντο ή πόντους.
Πάντως ο Γιάννης Καμπούρης δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Χαρτοφύλη, καθώς ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ο έμπειρος τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, ωστόσο, οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι δεν είναι με το μέρος του.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με την προετοιμασία του συλλόγου να ολοκληρώνεται χθες το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ