Μπορεί το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο, σταδιακά οι άνθρωποι του Διγενή έχουν αρχίσει να σκέφτονται την νέα αγωνιστική περίοδο.
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να διευθετήσουν οι Κοσκινιάτες είναι το διοικητικό, καθώς η θητεία του Δ.Σ. φτάνει στο τέλος της και ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε γενική συνέλευση και εκλογές.
Ο Μιχάλης Ψύλλου έχει εκφράσει ανοιχτά την πρόθεσή του να μην συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας, χωρίς να αποκαλύψει τους λόγους, όμως θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο για τον βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.
Επομένως το καλοκαίρι αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά του Διγενή, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, καθώς οι Κοσκινιάτες έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή του στην μεγάλη τη τάξει κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Να διατηρήσει το αήττητο σερί
Εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι θα δώσει στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ο Διγενής, καθώς το Σάββατο στις 16:00 θα υποδεχθεί τον Κλεάνθη.
Οι Κοσκινιάτες θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στη συλλογή τους, προκειμένου να διατηρήσουν το αήττητο σερί που… τρέχουν από τις 16 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας ήττα που είχαν γνωρίσει από τον Άρη Αρχαγγέλου.
Πάντως ο Σάσα Γιόνοβιτς δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Αντώνης Χατζηνικόλας που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας και ο τραυματίας Αζίζ Κουλιμπαλί που υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται χθες στο γήπεδο Κοσκινού, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ